זכיינות בית הפול מהווה דרך לזכיין לפתוח עסק עצמאי, במיטב ההגנות האפשריות, עם מותג חזק במערכת ניהול מקצועית .
בית הפול
רשת "בית הפול" היא רשת מסעדות כשרה וותיקה המתמחה באוכל ביתי אותנטי עם שורשים מצרים. הסיפור של "בית הפול" התחיל בשנת 1952 עם צריף קטן בעיר העתיקה בבאר שבע, צריף שבו העולים החדשים ממצרים הכינו והגישו אוכל לפי המתכונים המשפחתיים עם המון אהבה וחיוך מעומק הלב.
במרוצת השנים, הצריף הקטן הפך למסעדה מובילה ובהמשך גם לרשת מסעדות. המתכונים שאיתה התפתחה הרשת מלווים את הלקוחות המרוצים בחגיגה צבעונית של ריחות ותבלינים, בשלל מנות עם טעמים של פעם, באווירה ביתית משכרת ושירות אוהב מכל הלב.
תפריט בית הפול
התפריט בבית הפול עשיר בטעמים ומגיש אוכל ישראלי עממי ביתי מגוון, ומהווה מקום מפגש לבעלי עסקים, משרדים ולקוחות מזדמנים:
- חומוסים: מגוון עשיר של מנות איכותיות: חומוס פול, חומוס מסבחה, חומוס מעורב ירושלמי, חומוס פטריות, חומוס טחינה, חומוס שניצל, חומוס פלאפל ועוד.
- מנות בבגט: מיטב הטעמים אסופים בבגאט טרי: סביח בבגאט, פלאפל בבגאט, שניצל בבגאט, טונה בבגאט, חזה עוף בבגאט, שקשוקה בבגאט ועוד.
- מנות בפיתה: מיטב הטעמים, ואיך שלא? – בפיתה: פול בפיתה, מסבחה בפיתה, סביח בפיתה, שניצל בפיתה, טונה בפיתה, פלאפל בפית, פופאי בפיתה ועוד.
- מנות הבית: מנות שמציפות את הרחוב בריחות משכרים: שניצל קוקוריקו, קוסקוס אלגריה, חומוס שניצל, מרק הבית, שקשוקה חריפה, חביתת פופאי ועוד.
- סלטי בריאות: סלט ירושלמי, סלט טונה, סלט קוקיקו ועוד.
זכיינות בית הפול
בית הפול מזמין אותך להצטרף לרשת וותיקה, רשת המתמחה בענף המסעדנות ובמטבח הישראלי העממי בפרט, נישה שאינה מושפעת מתהפוכות הטרנדים שעוברים בעולם המסעדנות.
מעוניין בזיכיון? אלו הם שבעת השלבים שיובילו אותך לזכיין ב"בית הפול":
- היכרות
- חתימה על הסכם זיכיון
- התלמדות בסניפים
- איתור מיקום לסניף החדש וחתימה על הסכם שכירות
- תכנון והקמת הסניף
- גיוס עובדים והכשרתם
- פתיחת הסניף לקהל בליווי צמוד של הרשת
לפרטים נוספים :
יוסי מלכה – מאגר הזכיינות הישראלי
משרד : 052-3316258